Wordt partner van de Bedrijvenraad Spaanse Polder

Partners

Gemeente Rotterdam
De gemeente Rotterdam investeert, in samenwerking met gemeente Schiedam, in de toekomst van de Spaanse Polder. In 2016 besloot burgemeester Aboutaleb een stadsmarinier voor het industriegebied aan te stellen. Een superambtenaar met vergaande bevoegdheden en een directe lijn met de burgemeester. De stadsmarinier betrok met een aantal collega’s het pand aan de Galateestraat 7. Met Team Galatee7 was de gemeente weer zichtbaar in Spaanse Polder en onderstreept daarmee de enorme economische potentie van het gebied.

Rotterdams Ondernemersbelang (ROB)
Het ROB laat al 120 jaar het geluid van ondernemers in Rotterdam-Rijnmond horen. De vereniging, met zo’n 150 leden, is een gesprekspartner voor de gemeente, organiseert interessante bijeenkomsten en deelt voor ondernemers relevantie kennis.

Ondernemersvereniging Spaanse Polder (OVSP)
De OVSP is ontstaan uit een fusie tussen de Bedrijvenvereniging Spaanse Polder en de Ondernemersvereniging Noordwest. De OVSP behartigt de belangen van ondernemers die gevestigd zijn in de Spaanse Polder, in het bijzonder die van haar circa 130 leden. Belangrijke onderwerpen zijn veiligheid, bereikbaarheid, vestigingsklimaat, uitstraling, onderhoud en beheer. Hierover heeft de vereniging nauw overleg met de gemeente. De vereniging houdt ondernemers op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen via website, e-mail en de Spaanse Polder App.

Businessclub Spaanse Grave
Kennis delen en prettig zakendoen op een andere manier, is het motto van businessclub Spaanse Grave. De club voert sociaal, cultureel, educatief en culinair genieten hoog in het vaandel.